Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Suits (2011 - )

To Suits αποτελεί μια σειρά με έξυπνους διαλόγους, χιούμορ, νομικές υποθέσεις και ολίγον συναίσθημα. Η βασική υπόθεση της σειράς έχει ως εξής :
Ο Mike Ross είναι ένας νέος με απίστευτη φωτογραφική μνήμη, κοφτερό μυαλό που θυμάται τα πάντα αλλά με μια ζωή όχι και τόσο... στρωμένη! Όταν μια συναλλαγή ναρκωτικών θα στραβώσει, ο ήρωάς μας στην προσπάθειά του να ξεφύγει από τους αστυνομικούς θα πέσει πάνω στη διαδικασία πρόσληψης βοηθού του Harvey Spektor, ενός από τους πιο διάσημους  και πετυχημένους δικηγόρους της Νέας Υόρκης. Ο Spektor αποφασίζει να προσλάβει τον Mike Ross για βοηθό του και η περιπέτεια του φίλου μας στους κύκλους της δικηγορίας και των δικαστικών αιθουσών ξεκινά.  
Το Suits είναι σίγουρα η καλύτερη σειρά που καταπιάνεται με δικαστικές υποθέσεις, που έχουμε παρακολουθήσει μέχρι στιγμής. Η επιλογή των ρόλων έχει γίνει πολύ επιτυχημένα τόσο για τους πρωταγωνιστές, όσο και για τους δευτερεύοντες χαρακτήρες της σειράς.
Σίγουρα το δυνατότερο σημείο της σειράς είναι οι έξυπνοι διάλογοι, το ιδιαίτερο χιούμορ της σειράς και γενικότερα η εξέλιξη του κάθε επεισοδίου. Στην εκκίνηση της σειράς, κάθε επεισόδιο είναι αυτοτελές, ενώ σίγα σιγά ξεδιπλώνεται και το background κάθε χαρακτήρα αλλά και κάποιων καταστάσεων που υπάρχουν μέσα στα γραφεία της εταιρίας που εργάζονται οι πρωταγωνιστές.

Σε γενικές γραμμές το Suits είναι μια σειρά που βλέπεται ευχάριστα, σε χαλαρώνει και σε ψυχαγωγεί. Έτσι δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως η σειρά λαμβάνει εδώ και τρία χρόνια όλο και καλύτερες κριτικές, αποκτά συνεχώς καινούργιους θαυμαστές, ενώ πριν καν ολοκληρωθεί η τρίτη σεζόν, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, θεωρείται βέβαιο πως θα υπάρξει και τέταρτη σεζόν η οποία θα ξεκινήσει μάλλον μέσα στο 2014.

Χρήσιμες Πληροφορίες

Βαθμολογία στο IMDB : 8,9 / 10  
Δημιουργός : Aaron Korsh ( Σενάριο / Παραγωγή)
Σεζόν : 3 (2011 - )  
Επεισόδια : 39 (διάρκεια 45' περίπου)
Βραβεύσεις : 3 υποψηφιότητες
Επόμενο Επεισόδιο : 20 Μαρτίου 2014 (Season 3 Episode 13)





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου