Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Ξέρεις καμιά καλή σειρά να δω;

Ερώτημα που τίθεται όλο και συχνότερα στη δική μας αλλά και στις γύρω παρέες, καθώς η ποιότητα της Ελληνικής τηλεόρασης φροντίζει κάθε χρόνο να πέφτει όλο και πιο χαμηλά. Έτσι πολλοί από εμάς καταφεύγουμε στο να ψάχνουμε να βρούμε ποιοτικές σειρές για να περάσουμε ευχάριστα την ώρα μας. 

Η αλήθεια είναι πως ανά τον κόσμο υπάρχουν δεκάδες υπέροχες σειρές με πολύ καλή παραγωγή και καταπληκτικό σενάριο. Είναι όμως και τόσες πολλές που πραγματικά χάνεσαι, δεν ξέρεις τι να πρωτοδείς! Έτσι λοιπόν είπαμε να βάλουμε όσες περισσότερες σειρές μπορούμε σε μια τάξη ή αλλιώς σε έναν κατάλογο. Έναν κατάλογο, ο οποίος θα χωρίζει τις σειρές ανά είδος, θα αναφέρει τη βασική υπόθεση της σειράς, τους συντελεστές της, αν έχει ολοκληρωθεί ή αν παίζεται ακόμα, τη βαθμολογία που έχει αποσπάσει η σειρά μέσω των κριτικών χιλιάδων ανθρώπων, καθώς και τα βραβεία που έχει αποσπάσει ή ήταν υποψήφια η κάθε σειρά. 

Έτσι, ελπίζουμε να βοηθήσουμε τον καθένα στο να βρει εύκολα μια λίστα από πολύ καλές σειρές και να επιλέξει την επόμενη ή τις επόμενες με την οποία θα περάσει ευχάριστα την ώρα του. Όσο περνάει ο καιρός, θα προσθέτουμε όσο περισσότερες σειρές μπορούμε. Σίγουρα κάποιες θα τις ξεχάσουμε ή θα μας διαφύγουν. Υπομονή! Ο κατάλογός μας θα πάρει σύντομα μεγάλες διαστάσεις. Αν έχετε δει κάποια από τις σειρές που έχουμε στον κατάλογό μας... σχολιάστε ελεύθερα. Όσο περισσότερες "κριτικές" υπάρχουν, τόσο πιο πολύ βοηθάμε κάποιον να επιλέξει ή όχι να δει μια σειρά. 

Και για να μην παρεξηγούμαστε, ΔΕΝ είμαστε τηλεκριτικοί! Είμαστε απλά άτομα που μας αρέσει να βλέπουμε ποιοτικές σειρές, να συζητάμε γι αυτές και να λέμε τη γνώμη μας! Κάντε το και σεις ελεύθερα. Θα νιώσετε καλύτερα! Καλό ψάξιμο και καλές προβολές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου