Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014

How i Met Your Mother (2005 - )

Ίσως η καλύτερη σειρά για να χαλαρώσετε, να ξεχάσετε όλες τις σκοτούρες της μέρας και να περάσετε ένα πολύ διασκεδαστικό μισάωρο. To How i Met Your Mother έχει σημειώσει πολύ μεγάλη επιτυχία στην Αμερική και προβάλλεται για ένατη συνεχόμενη σεζόν. Στα της υπόθεσης, κεντρικός ήρωας της σειράς είναι ο Ted Mosby, ο οποίος διηγείται στα παιδιά του ιστορίες και περιστατικά από τη ζωή του, τα οποία έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να γνωρίζει την γυναίκα των ονείρων του! Αρωγοί σε αυτή την προσπάθεια στέκονται οι τέσσερις καλύτεροι φίλοι του Ted, οι οποίοι κάνουν ότι μπορούν προκειμένου να πραγματοποιήσει ο φίλος τους το όνειρό του. Ξεκαρδιστικές και απίθανες καταστάσεις, φοβερές ατάκες και μοναδικοί χαρακτήρες, είναι τα βασικά κομμάτια μιας εκ των καλύτερων χιουμοριστικών σειρών που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. 
Κάθε επεισόδιο του How i Met Your Mother επικεντρώνεται σε κάποια από τις περιπέτειες των ηρώων μας, ενώ ταυτόχρονα "τρέχει" και η βασική ιστορία της σειράς. Έτσι πολλές φορές θα παρατηρήσετε πως μετά το τέλος κάποιους επεισοδίου, αυτομάτως θ' ανατρέξετε στο επόμενο, με την ίδια αγωνία που θα το κάνατε αν βλέπατε μια σειρά μυστηρίου ή δράσης. 

H σειρά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και η 9η σεζόν αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 31 Μαρτίου 2014.

Κάθε επεισόδιο της σειράς διαρκεί περίπου 20 με 25 λεπτά, επιτρέποντας στον θεατή να παρακολουθήσει κάποιο από τα επεισόδια της σειράς έστω και σ' ένα μικρό διάλειμμα της ημέρας. Σας προτείνουμε λοιπόν να χρησιμοποιήσετε τη σειρά σαν μια μέθοδο αποφόρτισης από τα προβλήματα και τα άγχη της καθημερινότητας!

Χρήσιμες Πληροφορίες

Βαθμολογία στο IMDB : 8,6/ 10  
Δημιουργοί : Cartair BaysCraig Thomas ( Σενάριο / Παραγωγή)
Σεζόν : 9 (2005- )  
Επόμενο Επεισόδιο : 17 Μαρτίου 2014 (Season 3 Episode 21)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου